Alapfokú zeneiskola

Az alapfokú zeneiskolába való beíratkozásához FELVÉTELI VIZSGÁT (zenei képességfelmérés) kell tenni, ami 2024. június 4-én és 5-én kerül megrendezésre 10-től 12-ig és 16-19 óráig.

A vizsga letétele után a tanuló kiválaszt egy hangszert, amelyen az elkövetkezendő tanévben fog játszani.

A képességfelmérő vizsga programja:

  1. egy gyermekdal fejből,
  2. ritmusérzék-próba (megadott ritmus megismétlése/eltapsolása),
  3. zenei memória vizsgálat (megadott dallam megismétlése/éneklése).

Szükséges okmányok:

A szülők a képességfelmérő napján a következő okmányokat hozzák magukkal:

  1. Jelentkezési ív – az iskola titkárságán kapható vagy itt letölthető: Jelentkezési ív a I alapfoku osztályba
  2. Bármely olyan hivatalos dokumentum fénymásolata, amely tartalmazza az egyik szülő/gondviselő személyi azonosító számát (JMBG) és a diák személyi azonosító számát (JMBG) (csak azoknak a diákoknak kell, akik először íratkoznak iskolánkba)
  3. A felvételi vizsga költségeinek befizetéséről szóló utalvány 700,00 dinárról

 

*Az alapfokú zeneiskola I. osztályos felvételi pályázata minden tanszakra ki van írva: vonós, fúvós, pengetős, zongora, harmonika, népdalének és szólóének, orgona.

A felvételi vizsga eredményét az iskola hirdetőtábláján jelentetjük meg vagy érdeklődhetnek a 024/553-837-as telefonszámon és a muzickasu@gmail.com e-mail címen.

A felvételiről szóló információkat nem tehetjük közzé az iskola honlapján a Személyi adatok védelméről szóló törvény alapján – a SZ.K. Hivatalos Lapjának 97/2008., és 1004/2009. – valamint a törvény 68/2012 számának USI 107/2012 határozata alapján.

 

Iratkozás:

A zeneiskolába való iratkozás a következő időpontokban lesz:

– az alapfokú zeneiskola osztályaiba 2024. június 27-én és 28-án, 8-12, valamint 16-19 óráig, az iskola titkárságán

A beiratkozásához szükséges okmányok:

  1. Beiratkozási jelentkezési ív (az Iskola titkárságán kapható vagy itt letölthető Prijava za UPIS u skolsku godinu)
  2. A beiratkozás költségeinek befizetéséről szóló utalvány 2500,00 dinárról
  3. Zeneiskolás diákkönyvecske vagy bizonyítvány (a zeneiskola tavalyi évi tanulóinak)
  4. Bármely olyan hivatalos dokumentum fénymásolata, amely tartalmazza az egyik szülő/gondviselő személyi azonosító számát (JMBG) és a diák személyi azonosító számát (JMBG) (csak azoknak a diákoknak kell, akik először íratkoznak iskolánkba)

 

MEGJEGYZÉS: A hallásról szóló szakorvosi véleményezést csak azoknak a jelentkezőknek kell beszerezni, akik a szólóének és népi ének szakra nyertek felvételt; a szakorvosi véleményt nem szükséges mellékelni a képességfelmérő vizsgához, hanem beíratkozáskor kell a többi okmánnyal együtt átadni.

 ***

HAVI ILLETÉKEK:

TANULMÁNYI ADOMÁNY…………………………………1200,00 dinár

HANGSZERKÖLCSÖNZÉS………………………………………….1000,00 dinár

Fontos éretsítés!

A zeneiskola a 2024-es évtől új üzleti programra váltott és új számlaszámokat kapott. Ami rendkívül fontos, hogy helyesen töltse ki a modellt és a hivatkozási számot (jóváhagyást). Valamint a korábbiakhoz hasonlóan a gyermek nevét és vezetéknevét is fel kell írni a fizetési bizonylatra. További információkért forduljon az iskola számviteli osztályához.

*ÉRTESÍTÉS – IRATKOZÁS:

A család harmadik és minden további gyermeke után a szülő mentesül az iskolai tanulmányi adomány fizetése alól az általános és középiskolában is. (Ehhez beiratkozáskor fel kell mutatni az első, illetve a második gyermek születési anyakönyvi kivonatát is.)

Az egyedülálló szülők, valamint a veszélyeztetett társadalmi csoportba tartozó, szociálisan veszélyeztetett családok az iskola igazgatójának határozatával mentesülhetnek a tanulmányi adomány fizetési kötelezettsége alól, amennyiben kérelmet adnak át megfelelő bizonyítékok benyújtásával.

A tanulmányi adomány fizetése alól mentesülő szülők az iratkozási díjat fizetik, de havi adományt nem fizetnek.

A hangszer bérleti díja mindig díjköteles. A tanulmányi adomány fizetése alól mentesülő szülők a hangszer bérleti díját fizetik.

 

 

Hozzászólások lezárva.