Zeneóvoda és I. zenei előkészítő osztály

A zeneóvodába és az I. zenei előkészítő osztályba való jelentkezéskor a diákoknak nem kell felvételi vizsgát (képességfelmérés) tenniük, viszont a korlátozott létszám miatt a tanulókat a csoportok létszámának betöltéséig fogadjuk.
Az iratkozás 2024. június 4-én és 5-én lesz 10-től 12-ig és 16-tól 19 óráig a 3-as számú tanteremben.
A pontos időpontot hamarosan megjelentetjük közösségi oldalainkon és weboldalunkon.
Zeneóvodába azok a gyerekek íratkozhatnak be, akik 2024. szeptemberében kezdik majd el az iskolaelőkészítő oktatást az óvodában.
Az első zenei előkészítő osztályba azok a gyerekek jelentkezhetnek, akik 2024. szeptemberében kezdik majd meg általános iskolai tanulmányaikat.

 A beíratkozáshoz szükséges okmányok:

  1. Beíratkozáshoz szükséges jelentkezési ív (az iskola titkárságán kapható)
  2. Bármely olyan hivatalos dokumentum fénymásolata, amely tartalmazza az egyik szülő/gondviselő személyi azonosító számát (JMBG) és a diák személyi azonosító számát (JMBG) (csak azoknak a diákoknak kell, akik először íratkoznak iskolánkba)
  3. A beíratkozás költségeinek befizetéséről szóló befizető csekk 2500,00 dinárról

 

HAVI ILLETÉK:

TANULMÁNYI ADOMÁNY…………………………………1200,00 dinár

Ez a döntés 2023. június 1-től hatályos.

Fontos éretsítés!

A zeneiskola a 2024-es évtől új üzleti programra váltott és új számlaszámokat kapott. Ami rendkívül fontos, hogy helyesen töltse ki a modellt és a hivatkozási számot (jóváhagyást). Valamint a korábbiakhoz hasonlóan a gyermek nevét és vezetéknevét is fel kell írni a fizetési bizonylatra. További információkért forduljon az iskola számviteli osztályához.

*ÉRTESÍTÉS – IRATKOZÁS

A család harmadik és minden további gyermeke után a szülő mentesül az iskolai tanulmányi adomány fizetése alól az általános és középiskolában is. (Ehhez beiratkozáskor fel kell mutatni az első, illetve a második gyermek születési anyakönyvi kivonatát is.)

Az egyedülálló szülők, valamint a veszélyeztetett társadalmi csoportba tartozó, szociálisan veszélyeztetett családok az iskola igazgatójának határozatával mentesülhetnek a tanulmányi adomány fizetési kötelezettsége alól, amennyiben kérelmet adnak át megfelelő bizonyítékok benyújtásával.

A tanulmányi adomány fizetése alól mentesülő szülők az iratkozási díjat fizetik, de havi adományt nem fizetnek.

A hangszer bérleti díja (1000 dinár) mindig díjköteles. A tanulmányi adomány fizetése alól mentesülő szülők a hangszer bérleti díját fizetik.

Amennyiben a beiratkozásnál marad még fenn szabad hely a zeneóvodában vagy az első zenei előkészítő osztályban, akkor az iskola utólagos iratkozást is szervez majd idén augusztusban.

 

 

Hozzászólások lezárva.