II. zenei előkészítő osztály

Íratkozás előtt:

A II. előkészítő osztályba való íratkozáshoz FELVÉTELI VIZSGÁT – zenei képességfelmérő vizsgát kell tenni.

A felmérés a zeneiskola 2-es számú termében lesz 2024. június 4-én és 5-én 10-től 12-ig és 16-tól 19- óráig.

A képességfelmérő vizsga programja:

  1. egy gyermekdal fejből,
  2. ritmusérzék-próba (megadott ritmus eltapsolása)
  3. zenei memória vizsgálat (megadott dallam megismétlése/éneklése).

 

 

 

 

Szükséges okmányok:

A szülők a képességfelmérő napján a következő okmányokat hozzák magukkal:

  1. Jelentkezési ív – az iskola titkárságán kapható vagy letölthető itt: JELENTKEZÉSI ÍV A KÉPESSÉGVIZSGÁHOZ
  2. Bármely olyan hivatalos dokumentum fénymásolata, amely tartalmazza az egyik szülő/gondviselő személyi azonosító számát (JMBG) és a diák személyi azonosító számát (JMBG) (csak azoknak a diákoknak kell, akik először íratkoznak iskolánkba)
  3. A felvételi vizsga költségeinek befizetéséről szóló utalvány 700,00 dinárról

 

*A II. zenei előkészítő osztály felvételi pályázata minden tanszak hangszerére ki van írva: vonós-, fúvós-, pengetős hangszerek, zongora, harmonika és orgona.

 

A felvételi vizsga eredményét az iskola hirdetőtábláján jelentetjük meg vagy érdeklődhetnek a 024/553-837-as telefonszámon és a muzickasu@gmail.com e-mail címen.

A felvételiről szóló információkat nem tehetjük közzé az iskola honlapján a Személyi adatok védelméről szóló törvény alapján – a SZ.K. Hivatalos Lapjának 97/2008., és 1004/2009. – valamint a törvény 68/2012 számának USI 107/2012 határozata alapján.

 

Iratkozás:

Az iratkozás 2024. június 27-én és 28-án lesz 8-tól 12-ig és 16-tól 19- óráig az iskola titkárságán.

A iratkozás pontos időpontjáért kövesse közösségi oldalainkat és weboldalunkat.

 

A beiratkozásához szükséges okmányok:

  1. Beiratkozáshoz szükséges jelentkezési ív (az iskola titkárságán kapható vagy itt letölthető: Prijava za UPIS u skolsku godinu
  2. A beíratkozás költségeinek befizetéséről szóló befizető csekk 2.500,00 dinárról

 

FIGYELEM: A hallásról szóló szakorvosi véleményezést csak azoknak a jelentkezőknek kell beszerezni, akik a szólóének és népi ének szakra nyertek felvételt; a szakorvosi véleményt nem szükséges mellékelni a képességfelmérő vizsgához, hanem beíratkozáskor kell a többi okmánnyal együtt átadni.

***

HAVI ILLETÉKEK – II. ZENEI ELŐKÉSZÍTŐ OSZTÁLY:

TANULMÁNYI ADOMÁNY…………………………………1200,00 dinár

HANGSZERKÖLCSÖNZÉS………………………………………….1000,00 dinár

Fontos éretsítés!

A zeneiskola a 2024-es évtől új üzleti programra váltott és új számlaszámokat kapott. Ami rendkívül fontos, hogy helyesen töltse ki a modellt és a hivatkozási számot (jóváhagyást). Valamint a korábbiakhoz hasonlóan a gyermek nevét és vezetéknevét is fel kell írni a fizetési bizonylatra. További információkért forduljon az iskola számviteli osztályához.

*ÉRTESÍTÉS – IRATKOZÁS:

A család harmadik és minden további gyermeke után a szülő mentesül az iskolai tanulmányi adomány fizetése alól az általános és középiskolában is. (Ehhez beiratkozáskor fel kell mutatni az első, illetve a második gyermek születési anyakönyvi kivonatát is.)

Az egyedülálló szülők, valamint a veszélyeztetett társadalmi csoportba tartozó, szociálisan veszélyeztetett családok az iskola igazgatójának határozatával mentesülhetnek a tanulmányi adomány fizetési kötelezettsége alól, amennyiben kérelmet adnak át megfelelő bizonyítékok benyújtásával.

A tanulmányi adomány fizetése alól mentesülő szülők az iratkozási díjat fizetik, de havi adományt nem fizetnek.

A hangszer bérleti díja mindig díjköteles. A tanulmányi adomány fizetése alól mentesülő szülők a hangszer bérleti díját fizetik.

Amennyiben a beiratkozásnál marad szabad hely a zenei előkészítő osztályokban, az iskola utólagos képességfelmérő vizsgát tart majd ez év augusztusában.

Várunk szeretettel!

 

 

Hozzászólások lezárva.