II. zenei előkészítő osztály

A II. zenei előkészítő osztályba iratkozó gyerekek korosztályát itt nézheti megII. zenei előkészítő korosztályok

 

A képességfelmérő vizsga programja – a jelölt képességvizsgája:

  1. egy gyermekdal fejből,
  2. ritmusérzék-próba,
  3. zenei memória vizsgálat.

 

Szükséges okmányok átadása

A szülők a képességfelmérő napján a következő okmányokat hozzák magukkal:

  1. Jelentkezési ív – az iskola titkárságán kapható vagy letölthető itt: Jelentkezési ív a II. zenei előkészítő osztályba
  2. A születési anyakönyvi kivonat eredeti példánya
  3. A felvételi vizsga költségeinek befizetéséről szóló postai utalvány 500,00 dinárról

*A II. zenei előkészítő osztály felvételi pályázata minden tanszakra ki van írva: vonós, fúvós, pengetős, zongora, harmonika, ütős hangszerek.

uplatnica

A felvételiről szóló információkat nem tehetjük közzé az iskola honlapján az személyi adatokról szóló törvény alapján – a SZ.K. Hivatalos Lapjának 97/2008., és 1004/2009. – valamint a törvény 68/2012 számának USI 107/2012 határozata alapján.

 

A beiratkozásához szükséges okmány:

  1. Beiratkozási jelentkezési ív (az iskola titkárságán kapható vagy itt letölthető itt: Beiratkozási ív – Prijava za UPIS u skolsku godinu
  2. A beiratkozás költségeinek befizetéséről szóló postai utalvány a 2.000,00 dinárról

uplatnica_upis

FIGYELEM: A hallásról szóló szakorvosi véleményezést csak azoknak a jelentkezőknek kell beszereznie, akik a magán- és népi ének szakra nyertek felvételt; nem szükséges mellékelni a képességfelmérő vizsgához, hanem a beiratkozáskor kell a többi okmánnyal együtt átadni.

***

HAVI ILLETÉKEK – ZENEI ELŐKÉSZÍTŐ OSZTÁLY:

TANULMÁNYI ADOMÁNY…………………………………1000,00 dinár

HANGSZERKÖLCSÖNZÉS………………………………………….800,00 dinár

*Az Iskolaszék határozata szerint meghozott döntés alapján (iktatószám 810/14) a család harmadik, és minden további gyermeke után a szülő mentesül az iskolai adományozástól, és minden más illeték fizetésétől is (ehhez beiratkozáskor fel kell mutatni az első illetve a második gyermek születési anyakönyvi kivonatát).

Amennyiben a beiratkozásnál marad szabad hely a zenei előkészítő osztályokban, az iskola utólagos képességfelmérő vizsgát tart a folyó év augusztusában.

 

 

Hozzászólások lezárva.